Projecten

Van Niel Installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf dat door zijn meer dan 50 jaar ervaring veel verschillende installaties in het particuliere segment heeft gerealiseerd. Dit varieert van een badkamerverbouwing of een aanbouw tot een complete nieuwbouw woning. Hierin hebben wij de meest diverse installaties geïnstalleerd waardoor onze kennis in advies tot en met realisatie en oplevering ruimschoots aanwezig is. Niet alleen in het verleden, maar ook op dit moment hebben we verschillende projecten onder handen. 


Particulier

Villa Bilthoven.jpg

Villa Bilthoven

In Bilthoven hebben wij een villa voorzien van duurzame oplossingen. Hierdoor zijn de bewoners minder afhankelijk van de alsmaar stijgende energieprijzen. De energiezuinige plafond- en wandspots zorgen voor een aangename sfeer.

Woning Twello.jpg

Woning Twello

Met zonnecollectoren verwarmt het zonlicht de verwarming en het tapwater voor douche & bad. Een 1000 liter buffervat geeft voldoende capaciteit voor de hele woning. De PV-panelen helpen ook bij het opwekken van elektriciteit.

Villa Zeist.jpg

Villa Zeist

In deze ruime villa met souterrain hebben wij het totale installatiewerk gedaan. Met de Alpha Innotec warmtepomp verwarmen we in de winter met behulp van aardwarmte. In de zomer zorgt dit systeem voor verkoeling. 


Utiliteit

Csmart Almere.jpg

CSmart Almere

Kantoorgebouw met parkeergarage
Opdrachtgever: Hollander techniek
Disciplines: sanitair technische installatie

Campina Borculo.jpg

Friesland Campina, Borculo

Nieuwbouw melkpoederfabriek
Opdrachtgever: Imtech
Disciplines: sanitair technische installatie

Mariendaal Arnhem.jpg

Mariëndaal Centre of Excellence, Arnhem

Opdrachtgever: BAM Techniek
Disciplines: sanitair technische installatie