Projecten

Van Niel Installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf dat door zijn meer dan 60 jaar ervaring veel verschillende installaties in het particuliere segment heeft gerealiseerd. Dit varieert van een badkamerverbouwing of een aanbouw tot een complete nieuwbouw woning. Hierin hebben wij de meest diverse installaties geïnstalleerd waardoor onze kennis in advies tot en met realisatie en oplevering ruimschoots aanwezig is. Niet alleen in het verleden, maar ook op dit moment hebben we verschillende projecten onder handen. 


Particulier

Ytsma.jpg

Woning Apeldoorn

Deze vrijstaande woning is volledig verduurzaamd met de nieuwste technieken op gebied van pv panelen, convectoren en luchtwater warmtepomp en CO2-regeling. Deze woning is nu compleet energie-neutraal, wat wil zeggen dat het de benodigde energievoorziening zelf opwekt.

Van Zevenhuizen.jpg

Woning Deventer

Deze gasloze woning in Deventer is onlangs ook energiezuinig gebouwd. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp en zonne-energie. Bij deze woning wordt totaal geen gebruik gemaakt van welke vorm van gas!

Knol.jpg

Woning Wilp

We hebben de complete woning die voorzien is van natuurlijke materialen volledig verduurzaamd. In deze woning maken wij gebruik van de warmte van de zon en die wordt gegenereerd door de grote ramen. We halen de warmte uit de woning en stoppen deze warmte terug in de warmtepomp om de klant meer comfort te geven qua warmwater en verwarming.


Utiliteit

Fic Wageningen.jpg

Global Foods Innovation Centre van Unilever Wageningen

Nieuwbouw Global Centre Innovation Centre Unilever op de campus Universiteit Wageningen
Opdrachtgever: Hollander techniek
Disciplines: sanitair technische installatie

SMK Maartenskliniek.jpg

Sint Maartenskliniek Ubbergen

Uitbreiding ziekenhuis
Opdrachtgever: Unica
Disciplines: sanitair technische installatie

Stadhuis Apeldoorn.jpg

Stadhuis Apeldoorn

Renovatie Stadhuis Apeldoorn

Opdrachtgever: BAM Techniek

Disciplines: sanitair technische installatie