Over ons

Van Niel Installatietechniek is een familiebedrijf. Al 60 jaar. Onze mensen zijn betrokken en hebben hart voor hun vak. Onze dagelijkse drijfveer is u de beste kwaliteit en service bieden.

Historie van een familiebedrijf

In 1958 begon Henk van Niel als loodgieter bij firma Van den Belt. In dat zelfde jaar werd een samenwerkingsverband opgericht genaamd Beltco. Toen al ontstond de basis voor het familiebedrijf. Het loodgietersbedrijf leverde producten en diensten voor gas, water en sanitair. In 1967 ging Henk zelfstandig verder en ontstond de huidige bedrijfsnaam Van Niel Installatietechniek.

Met hart voor de zaak

Eind jaren tachtig nam zoon Cees van Niel de dagelijkse leiding van vader over. Vandaag de dag werken zijn twee broers Hennie en André, zijn vrouw Willemien en zoon Norbert in het bedrijf. Dankzij de platte organisatie zijn alle medewerkers erg betrokken. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als één grote familie met hart voor de zaak.

Begrip in Twello en omgeving

Inmiddels werkt de derde generatie Van Niel in ons familiebedrijf. In 2018 vierden we ons 60 jarige bestaan. Van Niel is inmiddels echt een begrip in Twello en omgeving.

Loop gerust eens bij ons binnen