Riool/water/gas

Is uw riolering verstopt? Of wilt u de badkamer of keuken verbouwen? Van Niel Installatietechniek is uw partner voor aanleg van gas- en waterleidingen en de afvoer. Van het vernieuwen van een kraan tot de aanleg van complexe installaties in nieuwbouw. U kunt op ons rekenen!

Gas

Wanneer een gasleiding niet correct is aangelegd kunnen er natuurlijk gevaarlijke situaties ontstaan. Om gevaarlijke situaties te voorkomen worden door ons alleen leidingen gelegd door vakbekwame monteurs die werken met deugdelijke materialen en voorzien zijn van het Gastec keurmerk. 

Verstopping in afvoer en riolering

Heeft u een verstopping in uw toilet of de keukenafvoer? Dan zijn we snel bij u. Voor noodgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Onze serviceauto's zijn volledig uitgerust, zodat we de meeste storingen direct verhelpen. En lukt dit onverhoopt niet, dan zorgen we voor een tijdelijke oplossing. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Nieuwe badkamer

Uw (nieuwe) badkamer is bij uitstek de plek om even te ontspannen. Daarom is het belangrijk om bij een verbouwing of nieuwbouw zorgvuldig aandacht te besteden aan de inrichting. Wij helpen u graag met een goed advies. Voordat wij een afvoersysteem installeren, ontwerpen we het afvoersysteem zodanig dat u geen problemen (verstoppingen en stank) hoeft te verwachten.

Legionella

Bij de aanleg van waterleidingen worden vaak fouten gemaakt. Sommige zelfs met ernstige gevolgen! Denkt u maar eens aan legionella die in de waterleiding kan ontstaan. Om deze problemen te voorkomen, worden door ons alleen leidingen gelegd door vakbekwame monteurs die werken met deugdelijke materialen die voorzien zijn van het KIWA keurmerk. Heeft u een waterleidingnetwerk waarbij lauw water uit de koudwaterkraan komt? Dan kan dat betekenen dat het koude water dusdanig warm is dat legionella in de leidingen voorkomt.