Ventilatie

Voldoende verse lucht is belangrijk voor uw gezondheid. Zeker als u gevoelig bent voor allergieën en luchtwegproblemen. Wij zorgen voor een gezond binnenklimaat met diverse ventilatieoplossingen die duurzaam en energiezuinig zijn. Wilt u een gezond woonklimaat in uw huis? Laat u door ons adviseren over goede ventilatie. 

Ventilatie kan veel beter

In veel moderne, kierdichte huizen kan ventilatie veel beter. Door het ontbreken van natuurlijke ventilatie ontstaat schimmel en hoge concentratie fijnstof. De vuile lucht moet met (mechanische) ventilatie worden afgevoerd. Van Niel Installatietechniek weet welke oplossing uw woning nodig heeft.

Van eenvoudig tot hele slimme ventilatie

Een eenvoudig en efficiënte oplossing is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) of pijpdakventilator (CVD). De werking is bijzonder energiezuinig en fluisterstil. Voor optimale klimaatomstandigheden adviseren we een slimme installatie. Zo’n systeem regelt zelf de juiste ventilatie aan de hand van CO2- en vochtmetingen. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Met Van Niel Installatietechniek bent u zeker van een gezond klimaat in uw woning.