Ketelvervanging

Is uw cv aan vervanging toe of is een reparatie niet meer lonend? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij komen persoonlijk bij u langs om de huidige situatie en uw wensen te inventariseren. Voor iedere woonsituatie is een andere cv-ketel nodig. U krijgt van ons een oplossing op maat.

Goed advies

Wij geven u graag een passend advies voor de juiste ketel in uw huis. En natuurlijk denken we mee in de meest energiezuinige installatie. Zo weet u welke ketel de beste is voor uw woning. En voor uw portemonnee. 

Bekende merken

U kunt bij ons terecht voor ketels van verschillende fabrikanten en merken, waaronder ATAG, NEFIT, REMEHA. Moderne ketels zijn een stuk energiezuiniger. Met een nieuwe ketel bent u uiteindelijk goedkoper uit.

Snelle vervanging

Is uw ketel niet meer te repareren of wordt de reparatie te duur? Wij zijn zeer flexibel en kunnen op korte termijn schuiven in de planning. Zo zit u niet te lang zonder warmte en warm water.

Onderhoud

Voor een lange levensduur van uw ketel en uw veiligheid is het belangrijk dat we regelmatig onderhoud aan uw cv uitvoeren. Door goed en zorgvuldig onderhoud kunt u op de lange termijn hoge kosten besparen. Onze onderhoudsmonteur maakt uw cv ketel goed schoon en lost eventuele problemen voortijdig op.

Lees meer over onderhoud

Storing? Bel ons!

Zit u ineens zonder warm water of zonder verwarming? Neem dan direct contact met ons op. Wij doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u weer kunt genieten van de warmte. 

Lees meer over storingen